Wednesday 23 June 2010

Честит Рожден Ден



Тази картичка ми е особено ценна, защото това е първото цвете което си направих сама. Стана малко на шега докато си играех с една връзка от опаковка на хавлия :) Когато направих цветето реших да го използвам и така измайсторих тази картичка. Тя ще е второто ми предложение за Мъжка картичка за предизвикателството на Картичкофуриите. С нея ще се включа и в предизвикателството Честит Рожден Ден на Двете Елши.

Happy Father's Day



Малко със закъснение пускам поста, но важното е, че картичката беше готова съвсем навреме за 20 юни. Измайсторих я за нашия тати по идея на Hero Arts, но се опитах да я направя малко по-весела, все пак се подарява от дете :) Ще участвам с тази картичка в предизвикателството на Картичкофуриите - Мъжка картичка.

Monday 14 June 2010

Книгоразделители 2 - Предизвикателство на Двете Елши





Ето и второто ми предложение за предизвикателството на Двете Елши.

Книгоразделители 1 - Предизвикателство на Двете Елши


Ето ме и мен с първото ми официално участие в предизвикателство! Идеята за книгоразделители много ми хареса, още повече, че дойде тъкмо навреме. Същия ден си бяхме купили две нови книги и ми хрумна, че ще е интересно да направя книгоразделители специално за тях. Нали така или иначе щях да се пробвам, та реших да се опитам да ги направя "в тон" с дизайна на кориците. Би било прекалено амбициозно да се стремя да уловя нещо от идеите на книгите, така че се съсредоточих върху цветовете, а и нали още не съм ги прочела ;). Чакат си реда след Харуки Мураками. Мислех си и за него да направя един, но нямам нищо овче под ръка. :) Надявам се да ви харесат. На мен със сигурност ще ми е приятно да ги използвам. Благодаря на Двете Елши за идеята!