Wednesday, 10 November 2010

СнежинкиЗдравейте! Отдавна не съм се включвала в предизвикателство, но тук ще отбележа участие :) Ето и моето предложение за снежното предизвикателство на July Art - коледна картичка и таг-че. Малко трудно се забелязва на снимката, но и основата на самата картичка е фонов печат със снежинки - "ембоснат" с безцветна пудра. В действителност стой много нежно :)

8 comments:

 1. Страхотна цветова гама! Много нежна картичка и тагче! (което няма как да не се види и на снимката, а щом в действителност е дори по-нежно .. нямам думи .. Разкошен проект! Изключително много ми харесва!

  ReplyDelete
 2. Аз пък видях и даже се изкуших да посегна да пипна релефа, обичам усещането да докосваш нещо толкова нежно чак невидимо! Супер картичка, Лидия, радвам се, че се включи и се надявам повече да не изчезваш, за да мога да се наслаждавам по-често на творенията ти!

  ReplyDelete
 3. Много нежни и стилни картичка и тагче.

  ReplyDelete
 4. Много ми харесват и на мен цветовете :). Прекрасно се е получило с този нежен релеф.

  ReplyDelete
 5. Страхотни неща, Лидия....разходих се из целия блог, възхищения - всичко, което си показала е фантастично!
  Поздравления! Хубав и усмихнат ден!

  ReplyDelete
 6. чудесна работа!поздрави!

  ReplyDelete
 7. Страхотно стилна комбинация на цветове, форми, техника, а цветето просто уникално допълва картичката!

  ReplyDelete
 8. Ох, това е невероятно красиво! Тага е страхотен - невероятна работа с ембосинга и мастилата (с мастила е нали да не се излагам? :), и цветето е прелестно. Влюбена съм в комплекта!

  ReplyDelete